Organisatie uitvaart roadshow - Uitvaart Roadshow
14818
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14818,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Een visueel persoonlijke uitvaart

Beerenberg

website

RememberMe

informatief platvorm

WEBSITE

bezoek

ARvideo uitvaart documentatie

Bezoek de website

Fairtrade natuurlijke uitvaartmanden

de website

Green Coffins

De natuurlijke uitvaartkist

de website

Biesvelden

Praktisch en transparant

de website

Verklaring van erfrecht

Initiatiefnemers

Onderstaande bedrijven vormen een  initiatief dat de samenwerkingen tussen uitvaartbegeleidingen en leveranciers wil bevorderen. Met als doel om de opkomende behoefte aan een individuele uitvaart te stimuleren.

logo-beerenberg-500-px

Beerenberg levert uitvaartkisten, ondernemersproducten, herinneringsobjecten en ontwikkelt producten en concepten voor de uitvaartbranche.

Mark & Dimitri

Uitvaartmogelijkheden
Logo-rememeberme-500px

Dagelijks schrijven zij artikelen bomvol inspiratie en tips op het gebied van uitvaart & rouw, schotelen ze je ideeën voor om je afscheid op een persoonlijke manier in te richten en brengen ze je op de hoogte van bijzondere bedrijven in de uitvaart- & rouwbranche.

Orlanda & Olga

Inspiratie platvorm
logo-ARVideo-500px

AR Video maakt als vakspecialist in videoreportages van elk belangrijk moment een passend herinneringsdocument op video. Elke opdracht vormt voor AR Video een uitdaging die met veel plezier, creativiteit, en ervaring wordt uitgevoerd.

Arthur

Uitvaart documentatie
logo_biesvelden_500px

Biesvelden Natuurkisten is een CO2 neutraal bedrijf dat op kleine schaal duurzame uitvaartkisten produceert. Zo worden de machines aangedreven door zonne-energie en gereden kilometers gecompenseerd door de Stichting Trees For All.

Jaap

Natuurkisten
verklaringvanerfrecht-500px

Als u na het overlijden van uw dierbare een verklaring van erfrecht nodig hebt om over een bankrekening te kunnen beschikken, een huis op uw naam te zetten of in een andere situatie een akte van de notaris nodig hebt om aan te kunnen tonen dat u bevoegd bent in de nalatenschap op te treden, bent u bij Verklaringvanerfrecht.nl aan het juiste adres !

Stef

internetnotarissen
GreenCoffins-logo-500px

GreenCoffins staat voor Duurzaamheid voor Mens (Fair Trade) en Milieu. Met de collectie gevlochten uitvaartmanden en kisten van het Britse Ecoffins, wereldwijd de enige door de World Fair Trade Organization (WFTO) gecertificeerde producent van Fair Trade uitvaartproducten, biedt GreenCoffins een vriendelijk ogend, eerlijk en duurzaam alternatief.

Peter

uitvaartmanden
logo-afcsheid-met-bloemen

Afscheid met Bloemen is een samenwerking tussen 25 bloemen-detaillisten die al jarenlang op het hoogste niveau acteren en iedere dag weer, gedreven door hun passie, voor de klant het mooiste arrangement of boeket maken, wat op dat moment mogelijk is.

Marie-Louise & Ad

Rouwbloemen
logo-aggeloo-zwart

Al uw online kanalen vanuit 1 systeem

Alles zelf bedienen

Geen dubbel werk en fouten meer

Koppeling met Facebook en Twitter

Joris

internetnotarissen